Priručnik je dobar prijatelj u organizaciji slobodnog vremena vaše dece, ali i vas samih. 

Dobra organizacija je jako važna, ako želimo da postignemo određene ciljeve u životu. Kada nismo organizovani, dešava se da lutamo od aktivnosti do aktivnosti, da nam ne ostane puno vremena za neke važne aktivnosti i sl. Samim tim gubimo i volju za realizacijom preostalih aktivnosti i tako ih odlažemo, ponekad i u nedogled. Možete li da zamislite svoje dete koje ima loše ocene u ovom haosu loše organizacije?

Ideja za priručnik je upravo i došla iz moje ljubavi prema radu sa decom, a u njemu je detaljno objašnjeno kako da priđete detetu, koje mu reči uputiti, kakva objašnjenja mu pružiti. Obrađene su i teme zavisnosti od ekrana, s obzirom da je to  problem savremenog doba, ali i tema prokrastinacije, odnosno odlaganja naših obaveza. Svi smo ponekad skloni tome da odlažemo svoje obaveze, pa samim tim i naša deca. Zbog čega to radimo i kako pomoći detetu da se reši ovog problema, takođe je obrađeno kao zaseban deo u Priručniku. 

Priručnik sadrži sledeća pogavlja:

Uvod
Dečja interesovanja
Razumevanje
Priprema, pozor, sad…
Kućni poslovi
Mala deca i kućni poslovi
Sortiranje aktivnosti
Trajanje aktivnosti
Zavisnost od ekrana
Vreme za sve aktivnosti
Pravimo šeme za organizovano vreme
Prokrastinacija
Konačni raspored
Disciplina
Organizacija vašeg vremena
Da sumiramo
 

Kupovinom ovog elektronskog  Priručnika, ne dobijate samo pomoć u organizaciji, vašeg i vremena vašeg deteta, već dobijate i gratis šemu za organizaciju vremena u elektronskoj verziji, koja će vam uštedeti vreme i koju ćete moći iznova da štampate na svakodnevnom nivou ili skladištite u kompjuteru, ukoliko vam je tako lakše.

Budite slobodni da me kontaktirate za sva pitanja i informacije koje su vam potrebne.